Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Çiftçi'den Pekin Büyükelçisi Önen'e Ziyaret
Çin'de düzenlenen (UCLG) 2017 Dünya Konseyi Ve Yönetim Kurulu toplantısına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen'i ziyaret etti. Eşi Sema Çiftçi ile Pekin Başkonsolosluğunda Önen'i ziyaret eden Başkan Çiftçi, Elçilik Şeref defterini imzaladı. Önen'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çiftçi bir süre Büyükelçi Önen'le görüştü. Büyükelçi Önen, günün anısına Başkan Çiftçi'ye plaket takdim etti.
Ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Emin Önen, Çin'de ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek Başkan Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49