Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Çiftçi, "2018 yılı da hamle yılı olacak"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, 20 gün süren yoğun çalışma temposunun ardından 2018 yılı planlama ve bütçesini karara bağladı. Büyükşehir'in olduğu kadar ilçe belediyelerinin de bütçelerinin daha da nasıl geliştirilebileceği, ne tür iyileştirmelerin yapılabileceği, denk bütçenin oluşturulması ve gelir arttırıcı işlemlerle tasarrufların nasıl sağlanabileceği yönünde ortak kararlar alan Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerini makamında ağırlayarak, emeklerinden dolayı üyelere teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Komisyonumuz şahsında tüm meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Meclis tarafından da onaylanan bütçe kararnameleri sonrası 2018 yılında çalışma açısından yine yoğun bir dönem yaşayacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışkan Büyükşehir kadroları ile 2018 yılında da yine nice hizmetler ve projelerle halkımızın yanında yer alacağız. Geniş kapsamlı bir çalışma dönemini daha geride bıraktık. Halkın hizmetkarı olmaktan gurur duyan meclis üyesi arkadaşlarıma da emeklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49