Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar'da Gerginlik
 Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde gerçekleştirilmek istenen yürüyüşe, polis müdahalede bulundu
 
Yürüyüşte aralarında BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile milletvekilleri, Ayla Akat Ata, İbrahim Binici ve Aysel Tuğluk'un da olduğu bir grup, ilçe girişindeki Üç Fidan Parkı önünde toplandı.  Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atan grup, buradan Gazi Caddesindeki BDP ilçe binasına yürümek istedi.
 
Polis ekipleri, BDP Genel Başkanı Demirtaş ile milletvekillerinin yürümelerine izin vereceklerini belirterek, kalabalığın dağılması uyarısı yaptı.
 
Bu sırada gruptan polise taş ve yanıcı maddenin atılması üzerine ekipler, gaz ve tazyikli suyla müdahale etti. Gruptakiler ara sokaklara kaçıştı
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49