Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar TİGEM’de geçici ve daimi işçi sonuçları açıklandı

TİGEM'in internet sitesinde yayınlanan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilecek daimi ve geçici işçi alımı için İşletme Müdürlükleri tarafından Genel Müdürlüğümüze ulaşan aday listelerinin incelenmesi sonucunda mezkur Yönetmelik gereği, başvuru sayısının dört katı kadar aday, mülâkat sınavına girebileceğinden bu sayıdan fazla olan İşletme Müdürlükleri için noter huzurunda kura seçimi Genel Müdürlük Merkez binasında yapıldı. Yapılan kura sonuçlarına göre Ceylanpınar Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğüne daimi işçi ve geçici personeli alımı mülakat sonuçları açıklandı.

İŞTE DAİMİ VE GEÇİCİ İŞÇİ LİSTESİ

https://www.tigem.gov.tr/Duyuru/DuyuruDetay/06c495b3-7bdb-43ef-a9a1-19272a3219ed

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hikmet 3 yıl önce

Şöförlük

banner24

banner49

banner48