Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar’ da Kurşun Sekti 1 Ölü
PYD ile El Nursa arasındaki çatışmalarda sınırı aşan kurşunlar Şanlıurfa’nın Ceylanapınar İlçesinde can almaya devem ediyor.
 
 Suriye’nin Haseki kentine bağlı Resualayn İlçesinde El Nursa Cephesi ile PYD güçleri arasındaki çatışmada sınırı aşan bir kurşun Ceylanpınar’da bayram alış verişi yapan Ramazan Zeybel’e isabet etti. Ağır yaralanan 45 yaşındaki Zeybel  getirildiği Şanlıurfa da yaşamını yitirdi.
 
İç savaşın sürdüğü Suriye sınırının sıfır noktasında bulunan Şanlıurfa’nın Ceylanapınar İlçesine bağlı Aydoğdu köyünde yaşayan Ramazan Zeybel bayram alış verişi yapmak için bu sabah yaşadığı köyden ilçe merkezine geldi. Ramazan Zeybel çocuklarıyla birlikte Gazi
caddesi üzerinde alış veriş yapmak için dolaşırken El Nursa ile PYD güçleri arasındaki çatışmaların sürdüğü Resaulayn’dan sekerek sınırı aşan bir kurşun göğsüne isabet etti. Kanlar içersinde yere yığılan 45 yaşındaki Ramazan Zeybel  olay yerine çağrılan ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa’ya sevk edilen 3 Erkek, 4’ kız  7 çocuk babası ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine getirildi. Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen Ramazan Zeybel kurtarılamadı.
 
Suriye tarafından atılan kurşunla yaşamını yitiren 45 yaşındaki Zeybel’in Balıklıgöl Devlet hastanesinden alınan cenazesi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından cenazenin Ceylanpınar’ın Aydoğdu köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
 
Ramazan Zeybel’in Askerden yeni gelen oğlu, kızları ve  yakınları ölüm haberiyle birlikte hastanede sinir krizi geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48