Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Ceylanpınar'a 1 milyon liralık yatırım
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) hizmet kalitesi yönetmeliklerine uygun biçimde sorumluluk bölgesindeki enerji altyapısını güçlendirmek için çalışan Dicle Elektrik, il ve ilçeleri aydınlatma çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Aydınlatma yatırımlarına ciddi bir kaynak ayıran enerji şirketi, sadece Ceylanpınar ilçesinde cadde ve sokak aydınlatmasına 1 milyon lira harcadı. Gerçekleştirilen yatırım ile Kepez mahallesi ve Prestij caddesindeki orta refüjlere 350 aydınlatma direği dikildi 427 armatür monte edildi. Bu arada ilçe aydınlatma şebekesine enerji sağlamak üzere 250 KVA’lık bir de trafo kuruldu.

Yapılan çalışma sırasında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanları sökülürken, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan ekipmanların ise bakım ve onarımdan geçirildiği bildirildi. İlçedeki cadde ve sokakların ışıl ışıl olmasını sağlayan çalışma, Ceylanpınarlılar tarafından da beğeniyle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48