Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sanlıurafspor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi sergı

Bu haber kez okundu.

Cevheri Sevgisi Caddelere Taştı

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, Bozova ve Halfeti’ye adeta çıkarma yaptı. Bozova’da vatandaşların Cevheri’ye olan sevgisi caddelere taştı. Bozova’nın Yaslıca Mahallesine giden Cevheri mahalle girişinde Türk Bayrağı ve davul zurna ile Karşılandı. “Yaslıca seninle gurur duyuyor.” sloganlarının yankılandığı mahallede Cevheri’ye en büyük destek kadınlardan geldi.

Türk Bayrağı ile karşılandı

Şanlıurfa’nın kırsal ilçelerinde seçim çalışmalarına devam eden Şanlıurfa’nın Adayı Sabahattin Cevheri, gittiği her yerde değişim rüzgârı estiriyor. Bozova ve Halfeti’ye çıkarma yapan Cevheri, vatandaşlar tarafından Türk Bayrağı ve sloganlarla karşılandı. Bozova’nın şimdiden değişim kararı verdiğini belirten Cevheri, vatandaşlara, “Sizinle gurur duyuyorum. Değişime hazır olun.”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49