Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Çalınan Minibüsü Urfa polisi buldu
Edinilen bilgiye göre olay, geçen Pazar günü Yeşildirek mahallesi 441. Sokakta yaşandı. İddiaya göre Aziz Kaya’a ait 63 BE 080 Plakalı Minibüs gece geç saatlerinde kişi ya da kişiler tarafından evin önünden çalındı. Sabah evin önünde minibüsü göremeyen Kaya hemen polis haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri minibüsün bulunması için çalışma başlattı. Polis bir hafta boyunca Şanlıurfa’da bulunan tüm güzergahlarda bulunan yüzlerce Mobese Kameraları inceledi. polis Minibüs Şanlıurfa. nın Eyyübiye İlçesine gittiği tespit etti o bölgede aramalarını sürdüren Polis Minibüsü bir sokakta terk edilmiş olarak buldu polis Minibüsü sahibi Aziz Kaya’ya teslim etti
Aziz Kaya, "Bizim durumuz iyi değil minibüs bizim ekmek teknemiz biz bayramdan sonra ailece minibüs ile il dışana çalışmaya gidecektik minibüs çalınınca dünyamız karardı ama Allah polisimizden razı olsun bir hafta boyunca aradılar ve ekmek teknemizi buldular tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48