Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates sosyal medya muzaffer

Bu haber kez okundu.

Çadırda yaşamak zorunda kalan baba, oturma eylemi yaptı
Şanlıurfa’da bir vatandaş, evi harabe olduğu gerekçesiyle çadırda yaşamak zorunda olduğunu söyleyerek, belediye önünde oturarak eylem yaptı.
 
5 ay önce evi harabe durumda olduğu gerekçesiyle, çadırda yaşamaya başlayan Musa Soydan, belediyenin kendisine yardım istedi. İddiaya göre evi yıkık durumda olan Musa Soydan ailesiyle birlikte 5 aydan beri çadırda yaşamaya başladı. 5 ay boyunca çadırda yaşamak zorunda kalan Soydan, belediyeden kendisine yardım eden olmadığı için belediye önüne gelerek, çocukları ve eşiyle birlikte oturma eylemi yaptı. Çocuklarıyla birlikte Belediye önünde oturan Soydan, durumun düzelmesi için defalarca belediyeye başvurduğunu ancak, ilgilenen kimse olmadığını öne sürdü.
 
Edinilen bilgiye yıkım izni olmayan evi harabe duruma gelince evin içinde yaşamaya korkan Soydan ailesi, kendilerine çadır kurarak, çadırda yaşamaya başladı.
 
Soydan 5 çocuğuyla birlikte yaşadığı evin yaşanılmaz bir durumda olduğu ve yıkılması için belediyeye başvurduğunu ancak bu talebinin karşılıksız kaldığını iddia ederek, “Evim artık yaşanılmaz bir hal almıştı ve içinde yaşamaya korktuğumuz için çadırda yaşamaya başladık. Belediyenin evimizi yıkılması ve onarılmasını istedik ama belediye bu talebimizi yerine getirmedi. Evimizin yıkılması için karar çıkmadı ve belediyeden bize yardım eden olmadı. Şimdi o evde yaşamaya başlasam ve bir çocuğum zarar görürse bunun sorumlusu belediyedir” şeklinde konuştu.
 
Evinin harabe şeklinin ve sürdükleri yaşamın fotoğraflarını belediye önünde sergileyen Soydan, yetkililerin halini görmesini istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49