Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Zeytindalı Eğitim Kampüsünde Üst Yapı Çalışmaları

Kent genelinde yeni yol açma, yol genişletme, deforme olan yollarda yenileme ve asfalt çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesine bağlı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü bölgesinde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lise eğitimini şehir dışına taşımayı hedefleyen içerisinde 8 lisenin ve pansiyonların bulunduğu Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü bölgesinde yol genişletme çalışmalarına başladı.

2021 - 2022 eğitim öğretim yılında öğrencilerin okullarına daha rahat ulaşmasını sağlamak adına bölgede çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu çalışmalarla öğrenci, öğretmen ve velilerin takdirini kazanıyor.

Yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başlanacak. Böylece eğitim kampüsü yolunda otobüs, servis gibi araç gidiş gelişlerinin daha rahat bir şekilde yapılması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48