Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Konforlu Yol Ağı

Modern aydınlatmaları, ferah peyzaj alanları, teknolojik altyapısı ve sinyalizasyon çalışmalarıyla kent genelindeki caddeleri bütünüyle ele alan ve yenileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sadun Paşa Bulvarı yol genişletme çalışmalarını da titizlikle yürütüyor.

Bölgede mülkiyet sorunundan dolayı genişletme çalışması yapılamayan yolda bu sorunu ortadan kaldıran ve yol genişletme çalışmalarını kendi araçları ve ekibiyle gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu çalışma için Hal Pazarının duvarını geriye alırken yolun genişletilmesine engel olan trafo da geriye çekildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sadun Paşa Bulvarı’ndaki yol genişletme çalışmasını tamamladı. Alt yapı çalışmasının tamamlandığı Sadun Paşa Bulvarında asfalt çalışması başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49