Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehirden Kırsala Yol Atağı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi köy yollarında asfaltlama çalışması başlattı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın planlı bir şekilde yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Eyyübiye İlçesinde Sağlık mahallesinin yolu yapılıyor.

Bizim yolların yapımında emeği geçen bölge milletvekilimiz Halil Özcan ve Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi'uye teşekkür ettiğini belirten, Sağlık mahallesinden Mustafa Avcı, "Şu anda yol çalışması başladı, Bizim sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bölge milletvekilimiz Halil Özcan ve Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yol yapılıyor Sağlık Ulucanlar arası ondan sonra daha köyler yapılacak"dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırSaglıkYol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48