Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 1 İLİMİZ 1 KÖŞEMİZ ETKİNLİĞİ
Mayıs 2022 tarihleri arasında bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlik vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

81 ilin tanıtım stantlarının da yer aldığı ve miniklerin yöresel kıyafetleriyle alanda gösteriler sunduğu 1 İlimiz 1 Köşemiz etkinliği hafta sonu alışveriş merkezine gelen vatandaşların beğenisine sunuldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ile birlikte farklı şehirlerin farklı yöresel ürünlerinin sergilendiği etkinliğin açılışını gerçekleştirdi.

Stantları tek tek dolaşarak miniklerle bir araya gelen Başkan Beyazgül’e çocukların ilgisi yoğun olurken Başkan Zeynel Abidin Beyazgül miniklerle yakından ilgilendi. Başkan Beyazgül çocukların fotoğraf taleplerini de geri çevirmedi.

Alışveriş merkezi içerisindeki alanda gösteri yapan çocuklar vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken bazı vatandaşların cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştirdikleri de gözlemlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48