Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir, Vatandaşların Taleplerini Tek Tek Değerlendiriyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile birlikte başlattığı koordinasyon toplantılarını sürdürüyor. İlçe belediyeleri ile iş verimliliğini arttıracak her türlü ortak çalışmayı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak merkez ilçe belediye başkan yardımcıları ve zabıta amirleriyle bir araya gelerek, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine alınması gereketen tedbir ve uygulamaları görüştü.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mahmut Kırıkçı başkanlığında, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Mangal, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Atmaca, Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Baydilli, Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Aslan ve Haliliye Zabıta Müdürü İsmail Kaya'nın katılım gösterdiği toplantıda; ruhsatsız iş yerlerinin denetilmesi, seyyar satıcı olumsuzluklarının değerlendirilmesi, dilenci uygulamarı ve kaldırım - yol işgallerinin değerlendirilmesi gibi konular ele alındı. Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Genel Sekreter Vekili Kırıkçı, "Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'mıza her türlü hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçe belediyelerimizle birlikte hareket ediyoruz. Bu anlamda bugün de ilçe belediyeleri başkan yardımcılarımızla görüşme sağladık. Tüm arkadaşlarımız toplantımıza hassasiyet gösterdi. Yine vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerilerin ağırlıkta ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdik. Tüm katılımcı arkadaşlarımıza ve alınan kararların ardından sahada görev yapan personellerimize başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48