Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir, Vatandaşların Araçlarını Ücretsiz Dezenfekte Ediyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak Corona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, başlattığı yeni uygulama çerçevesinde kurduğu istasyonda vatandaşların araçlarını ücretsiz dezenfekte etmeye başladı.
Şanlıurfa Fuar Merkezinde kurulan istasyona gelen vatandaşlar, araçlarını Büyükşehir Belediyesi'nin uzman personellerine teslim ederek dezenfekte işlemlerini izliyor. Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla uygulamasını yapan Büyükşehir ekipleri, tüm detayları gözden geçirerek çalışmasını sürdürüyor.
Şanlıurfalı vatandaşlar insan sağlığını ön planda tutan uygulama ve çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca yine vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak ve ülke genelinde gerçekleştirilen uygulama çerçevesinde şehir merkezinde yoğunluğun yaşandığı tüm bölgelerdeki oturma banklarını da sökerek hafta sonu yoğun mesai içerisinde oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48