Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir, “Şarj Eden Akıllı Bank” Uygulamasını Hizmete Sundu
Güneşi en fazla alan illerden biri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi Akıllı şehircilik ve inovasyon Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan güneş enerjisiyle çalışan ‘’Şarj Eden Akıllı Bank’ ’uygulamaları kentte üç farklı pilot bölge seçilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Büyükşehir Belediyesi, teknolojik imkânlardan en iyi şekilde yararlanarak yeni projeleri hizmete sunmaya devam ediyor. Şanlıurfa’da halkın yoğun olarak kullandığı alanlardan Novada AVM önü, Kasaptaşı Parkı ve Turgut Özal Parkında hizmete sunulan ve güneş enerjisi ile çalışan akıllı banklar özellikle gençler tarafından çok beğenildi.
Dışarıda dolaşırken telefonlarının şarjının bittiğini dile getiren gençler, hizmete sunulan akıllı banklar sayesinde artık telefonlarını şarj edebildiklerini belirterek bu tarz yenilikçi uygulamaların artarak devam etmesini dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48