Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir İle Sinema Keyfi

Gençlerin ve çocukların sosyalleşmesi amacıyla çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı Ortaokulunda eğitim gören 200 öğrenciyi bulundukları okuldan alarak çocuklara ücretsiz sinema keyfi yaşattı.

Sineme izleme imkânı bulan öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunan Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu çalışmalarla öğrencilerin beğenisini kazandı.

Ücretsiz sinema imkânı bulan öğrenciler, "Bizleri düşünüp bu etkinliği gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" dediler.

Öte yandan Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında Şanlıurfa merkez ve ilçelerde gençlere yönelik bir çok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, "Şanlıurfa'yı Tanıyalım" projesi kapsamında gençleri tarihe yolculuğa çıkartırken bir yanda da gençlere yönelik kurmuş olduğu tesisler, kütüphaneler, kurslar ve düzenlemiş olduğu eğitim yardımlarıyla gençleri geleceğe emin adımlarla hazırlanmasına katkı sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49