Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'den tahliye açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ile Milli Savunma Bakanlığı (20. Zırhlı Tugay Komutanlığı) arasında 09.04.2018 imza tarihli protokolle Akçakale ve Diyarbakır köprülü kavşaklarının çevre yolu yapım işleri nedeniyle ilgili firmaya protokolün 4.5 maddesi gereği şantiye sahası olarak kullanılmak üzere tahsis edilmiştir.

Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan Karaköprü İlçesi, Karaköprü Mahallesi 5079 ada 23 numaralı parseli “Belediye hizmet binası ve millet bahçesi yapılmak üzere” Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz adına tahsisi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Makamının 09.04.2020 tarih ve 6463 sayılı OLUR’larıyla uygun görülmüştür.

14.10.2021 tarih ve E-55435 sayılı yazımızla Kamu İdarelerine Ait Taşınmazların Tahsis ve Devri Hakkında Yönetmeliği gereğince yasal mevzuata göre söz konusu yerin boşaltılması ile ilgili olarak işlem yapılacağı Yetimoğlu Madencilik Yağ İnş. San.veTic.Ltd.Şti.’ne İdaremiz tarafından iki defa İhtarname Tebligatı Çekilmiştir.

Bahse konu Beton Santralinin tahliyesi için ilgili firma yeni bir yer arama çalışmalarına başlamış olup en kısa süre içerisinde tahliyesinin gerçekleştireceğini beyan etmiştir. Buna rağmen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce tahsisli alanın boşaltılması ve mevzuat çerçevesinde gerekli iş ve işlemlerin ivedi bir şekilde sonuçlandırılması için gerekli çalışmalar devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49