Öne Çıkanlar urfa sosyal medya sanlıurfa sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'de Tüm Birimler Koordineli Çalışılıyor

Şehrin gelişiminde alt yapının önemli olduğu bilincinde olan ve sürekli sahada hizmetlerini uygulayan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin geleceği için alt yapıda büyük yatırımlara imza atarak her geçen gün kentin alt yapı eksikliklerini gideriyor bu doğrultuda yeni yol çalışması yapılan alanlarda alt yapı hat döşeme çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’nın tümünde geleceği esas alarak alt yapıya yatırım yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü İlçesinde başlayan yeni bulvar ve yol çalışmaları öncesinde kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hat döşeme faaliyetlerine devam ediyor. Şanlıurfa'nın her köşesine eşit bir şekilde hizmet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarını planlı ve kalıcı olarak gerçekleştiriyor.

TÜM BİRİMLERLE KOORDİNELİ ÇALIŞILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yeni bulvarlardan biri olan Çardaklıkaya bulvarı için alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ve tüm birimlerle koordineli çalışan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşık 3 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hat döşeme çalışması hedefleniyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekipler tarafından projelerler titizlikle sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49