Öne Çıkanlar urfa sosyal medya sanlıurfa sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir, Birecik’te Çöken Sahil Yoluna Alternatif Yol Kazandırdı
Birecik'te sahil yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle, Şanlıurfa Valiliği koordinesinde, AFAD ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı değerlendirmeler neticesinde, Birecik-Halfeti yolu trafiğe kapatılmış, heyelan bölgesinde bulunan belli sayıda konut boşaltılarak insanların zarar görmesini engellemek için güvenlik tedbirleri alınmıştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla bahse konu yol ile ilgili proje ve ıslah çalışmaları başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımını aksatmamak amacıyla Yukarı incirli Mahallesi yolunda kapsamlı bir genişletme çalışması yaparak sahil yoluna alternatif yol kazandırdı.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince kaymakamlık ve ilçe belediyesinin destekleriyle bölgede başlatılan yol genişletme çalışmaları heyelandan dolayı kapanan yoldan mağdur olan başta sürücüleri ve bölge sakinlerini sevindirdi.

MUHTAR IŞIK’TAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR

Heyelanın yaşandığı andan itibaren Şanlıurfa Valiliği ve AFAD ile ortaklaşa çalışma yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ile İlçe Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’a gayretlerinden dolayı teşekkür eden Uğurcu Mahalle Muhtarı Nurettin Işık, “Heyelan sonrası yolumuz kapanmıştı. Mahallemiz ile ilçe merkezi arasında alternatif yol çalışması başlatarak mağduriyetimizi önleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese minnettarım” dedi.
Yolu kullanan araç sürücüleri ise çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi çalışanlarına gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49