Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Belediyesinden Siverek’te Asfalt Atağı

Her ilçede adil hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek ilçesinde birçok bölgede asfalt çalışması başlattı. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda asfalt serimi devam ediyor.

Vatandaşları konforlu yol ağıyla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Siverek ilçesinde sıcak havaya rağmen kendi öz kaynakları ve personelleriyle özverili bir şekilde asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Ekipler, Ayvanat Mahallesi Şehmus Aydın Caddesi, Bahçelievler Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi, Bahçelievler 80. Sokak, Esmerçayır Mahallesi Ramazan Baran Bulvarı ile Esmerçayır Mahallesi Esmerçayır 28. Sokak’ta sathi asfalt çalışması yaparken diğer yandan da Hayriye Mahallesi Hayriye 166. ve 66. Sokak, Ayvanat Mahallesi Ayvanat 93. Sokak ile Ofis Mahallesi Sevil Figen Erol Caddesinde asfalt çalışması yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında alt yapısı tamamlanan bölgelerde sathi kaplamanın ardından personeller yolları sıcak asfalt ile buluşturuyor. İlçede başlatılan Asfalt çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48