Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Bunalıma Giren Kadın Köprüden Atlamaya Kalktı
Şanlıurfa’da bunalıma giren kadın SSK Kavşağındaki köprüden aşağı atlamak istediği iddia edildi.
 
 Olay sabah saatlerinde SSK Kavşağında meydana geldi.İddiaya göre Bunalıma giren 45 yaşlarında ismi henüz belli olmayan bir kadın sabah saatlerinde SSK köprüsünden aşağı atlamak isterken yoldan motosikletle geçmekte olan Emin Çimen isimli vatandaşın son anda intihara kalkışan kadının kolundan  tutarak geçmesi sonucu kadın kurtarıldı.İntihar girişiminde bulunan kadını son anda kurtaran duyarlı vatandaş Emin Çimen “ben yoldan motosikletimle geçiyordum son anda bir kadının köprüden aşağı kendini bırakacağını gördüm ve motosikletimi durdurup kadına yaklaştım.Kadınla kısacık sohbet edip dikkatini dağıtarak bir anlık dalgınlığından istifade ederek kolundan tutarak çektim.İnsan hayatı çok kıymetlidir insana insan olduğu için değer vermek lazım” dedi.
Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.kadına ilk müdahale sağlık ekipleri olay yerinde yaptı. Ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48