Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Bu kitle yumurtalıktan çıktı
Kasık ağrısı ve karnında oluşan şişkinlik nedeni ile OSM Ortadoğu Hastanesine başvuran 25 yaşındaki bayandan bebek büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Başarılı geçen ameliyatın ardından hasta serviste gözlem altına alındı.
Ameliyatı gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğun Uzmanı Op. Dr. Bülent Sezgin yumurtalıktan çıkarılan kitlelerin bu kadar büyük olmasının ender rastlanan bir durum olduğunu belirterek şunları söyledi: "Hastamız 25 yaşında kasık ağrısı, karın ağrısı karnında şişkinlik şikâyeti ile bize başvurdu. Yapılan rutin tetkikler sonucunda hastanın yumurtalığından kaynaklanan 30 cm boyutlarında kitle tespit edildi. Biz hastayı operasyon için hazırladık, operasyona aldık başarılı bir operasyonla yumurtalığından yaklaşık 30 cm büyüklüğünde3 kilogram ağırlığında kitle çıkardık. Ameliyat sırasında kitleden aldığımız parçayı pataloji laboratuvarımızda hızlıca inceleyerek hastalık bulgusu aradık. Kitlenin iyi huylu olduğundan emin olduktan sonra müdahalemizi tamamladık. Şuan hastamız durumu gayet iyi, bir süre serviste takip ettikten sora taburcu edeceğiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48