Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Bu kaçıncı hırsızlıkları
Şanlıurfa’da Kevser A ile Gülistan B kapısını maymuncuk ile açtıkları bir evden altın çalmak isterken yakalandı. Çarşafla yüzlerini kapatan kadın hırsızlardan birini kolunun kırık kolla hırsızlık yaptığı öğrenildi.
 
Hırsızlıktan çok sayıda sabıkaları olan Kevser A ile Gülistan B dün öğlen saatlerinde Hamidiye Mahallesinde bir evin zilini çaldı. Kapının açılmaması üzerine evde kimsenin olmadığını fark eden 2 kadın kapısını maymuncuk ile açtıkları eve girdi. Komşuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Apartmanın çevresini saran polisler altın çaldıktan sonra evden çıkan 2 çarşaflı hırsızı binadan çıkarken yakaladı. Yapılan üst aramalarında çaldıkları altınlar üzerlerinden çıkınca Kevser A ile Gülistan B gözaltına alındı.
 
Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 2 kadın Adliye ye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilmek için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine getirilen hırsız kadınlar giydikleri çarşafla yüzlerini kapattılar.
 
Kevser A ile Gülistan B ‘nin bir süre önce Bahçelievler mahallesinde oturan bir polis memurunun evine de girerek altın çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınmışlardı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49