Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Bu geceden itibaren bir zam daha geliyor!
Türkiye, her gün yeni bir zam haberiyle uyanıyor. Dolardaki artış akaryakıt fiyatlarına da doğrudan yansıyor. Doların, Türk Lirası karşısında rekor kırması akaryakıt kalemlerini de arttırdı.
Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 44 kuruş zam yapılacak. Yeni gelecek olan bu zamla benzin fiyatları motorin fiyatlarını yeniden geçmiş olacak.
Geçtiğimiz günlerde motorine gelen 41 kuruş zamla motorinin litre fiyatı benzin fiyatlarını ilk kez geçmişti. Bu gece yarısından geçerli olacak 44 kuruş zammın ardından benzinin litre fiyatı Ankara’da 8.50, İstanbul’da ise 8.40 TL’ye yükselmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49