Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Bozova’da silahlı kavga, 4 yaralı

Edinilen bilgilere göre olay Şanlıurfa'nın Bozova İlçesine bağlı kırsal Özgören Mahallesinde meydana geldi. Aynı mahallede oturan Doğan Ailesine mensup taraflar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

Daha önceden aralarında husumet bulunan ailelerin arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada Fevzi Doğan, Mehmet Doğan ve Mahmut Doğan ve ismi öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerine ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. 4 yaralı sağlık ekipleri tarafından Bozova Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan Fevzi Doğan Şanlıurfa'da bir hastaneye sevk edildi. Jandarma köyde önlem alırken, kavgayla ilgili çalışma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48