Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Bozova Şehidini Uğurladı

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı hainlerin havan topu ile gerçekleştirdiği saldırıda 2 asker şehit oldu. Şehit olan 2 askerden Uzman Çavuş İsmail Karataş askeri uçakla GAP Havaalanına getirildi. Şehidin cenazesi karşılama sonrası hastane morguna kaldırıldı.

Şehit Uzman Çavuş İsmail Karataş'ın naaş Mehmet Akif inan eğitim ve araştırma hastanesinden alınan naşı konvoy eşliğinde Bozova ilçesi Sızan mahallesine getirildi. Bozova Belediyesi ekipleri, cenaze törenine katılanlara hijyenik maske ve eldiven dağıttı. Koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşen törende vatandaşlara sık sık "sosyal mesafe" uyarıları yapıldı

Törene, Törene şehidin ailesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Mehmet Selim Bağlı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl başkanı Bahattin Yıldız, İl Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi, Haliliye Belediye başkanı Mehemt Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Aksoy, Şehit Aileler dernek Başkanı Mehmet Yavuz, askeri erkan ile yakınları karşıladı.

Tören sırasında Şehidin babası Mehmet ve annesi Emine Karataş ile diğer yakınları, jandarma ve sağlık ekiplerinin desteğiyle ayakta durabildi.

Şehit Karataş'ın cenazesi, burada kıldırılan cenaze namazının ardından, Karataş'ın naaşı, salavatlar ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarıyla Sızan Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

Şehidin bekar olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48