Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Bozova Emniyeti Çocukları sevindirdi
Şanlıurfa Bozova İlçe Emniyet Müdürlüğü Anaokulu öğrencilerine kırtasiye yardımı yaptı. 
Şanlıurfa’nın Bozova İlçe Emniyet müdürlüğü 200 Anaokulu çocuklarına kırtasiye yaptı. İlçe emniyet Müdür V. Mehmet Doğan,  Komiser Yusuf Gürdal, Polis Memurları Ramazan Demir, Mehmet Yüksek ile Hamza Deniz'in de aralarında yer aldığı grup Bozova Anaokuluna ve Mustafa Gül Anaokuluna ziyarette bulundu.  Yapılan ziyarette çocuklarla vakit geçiren görevliler yaklaşık 200 çocuğa okul öncesi dergileri, boyama kitapları ve birçok oyuncak dağıttı Etkinlik neticesinde okuldaki görevli öğretmenler ve okul yönetimi memnuniyetlerini dile getirirken, çocukların sevinçleri ise polis amcalarla paylaştılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49