Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Bozdağ, AK Parti 16 yıldır milletine hizmet ediyor

Ceylanpınar İlçe kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı binlerce kişi karşıladı.

Ceylanpınar TİGEM yerleşkesi içerisinde bulunan toplantı salonunda yapılan AK Parti'nin 6. Olağan kongresine binlerce kişi katıldı. Salonda yer kalmayınca çok sayıda partili kongreyi dışarıdan takip etti. Kongre divanında bulunan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin açılış konuşmasında 6'ncı olağan kongresinin tüm Ceylanpınar halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti kongrelerinin diğer parti kongrelerine benzemediğini, bir düğün ve bayram havasında geçtiğini belirterek, “Bizde görev değişiklikleri başka partililerde olduğu gibi kasetle tehditle kumpasla veya sandalyeleri bir birbirlerine vurmakla değil. Ahlakla ve seçmenin iradesiyle demokratik usullerle bayram havası içerisinde bir şölen içerisinde yapılmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongrelerine baktığınızda kavga dövüş başka olumsuzlukları hep beraber görüyoruz. AK Parti 16 yıldır milletine hizmet ediyor 6. olağan üstü kongresini gerçekleştiriyor. Bugüne kadar kavga gürültü şamata duydunuz mu, yok” dedi.

AK Parti Ceylanpınar eski Başkanı Ahmet Güntekin de yeni seçilen Halid Şimşek'e başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49