Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Borsadan  Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret
Türkiye genelinde 365 oda ve borsada yapılan seçimler sonucunda göreve yeni seçilen ve görevlerine devam eden oda borsa yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile TOBB delegeleri,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ediyor.
 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimlerini tamamlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Kabul sonrası ziyarete ilişkin bilgi veren Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; Urfa heyetinin Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete geldiğini söyledi. bugün ki  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 10 yıl öncekinden daha farklı olduğunun altını çizen Başkan Kaya; “ On sene önceki Odalar Birliği ile, on beş sene önceki, yirmi sene önceki ile bugünü görün. Daha doğrusu Rifat Başkanın vizyonu ile ilgili gelişimi görün. Türkiye olarak düşünmüyoruz, Dünya’da farklı görünüyoruz. Kendisine zaten Allah’tan yolunun açık olmasını diliyoruz ve inanıyoruz. Güveniyoruz çok daha daha güzel şeyler olacağına. Kendisine başarılar diliyoruz, tebrik ediyoruz.” diye konuştu.
 
 Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Hisarcıklıoğlunu desteklediğini de ifade eden Başkan Kaya,  “Önümüzdeki dönemde de kendisini bir daha görmek istediklerini, kendisine söylediler. Hep Rifat Başkan Urfa’ya da geldiğinde, beraber oldukları zaman, mutluluklarını gözlerinden görüyorum. Bu benim başkanım olarak, beni de sevindiriyor. Kendi meclis çalışmalarında, Rifat Başkanın çalışmaları ile ilgili övgü ile bahsettikleri zaman, bende takdir ediyorum kendisini. Kendisine zaten başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin diyorum.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49