Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Bitkiler Dayanmıyor
Şanlıurfa’da son zamanlarda havaların aşırı sıcak olması ve dün hava sıcaklıklarının 45 dereceyi bulduğu görüldü.
Aşırı sıcaklar küçük çiçek ve bitkilerin kurumasına neden oldu.
Şanlıurfa’da hava sıcaklıklarının  her geçen gün artması sadece insanları değil, bitkileri de olumsuz etkiledi. Sürekli güneş altında kalan küçük bitkiler aşırı sıcakların etkisiyle kurumaya başladı. Şanlıurfa belediyesi tarafından refüjlere ekilen bitkiler sıcak havalara dayanamayarak, solmaya başladı. Belediye çalışanları bu bitkilerin kurumaması için günde iki defa suladıklarını ancak yeterli olmadığı söyledi. Bitki ve çiçeklerin kuruması üzerine refüjlerdeki görünümün de değiştiği dikkat çekerken, bazı vatandaşlar da bu bitkilerin kurumaması için gölgelendirme sisteminin yapılmasını istedi. Bu konuda bir vatandaş “ Havalar 45-50 dereceyi buluyor, bu sıcaklara insanlar dayanamıyor, bu ufak çiçekler nasıl dayansın. Çiçeklerin canlı kalması için sürekli sulanması lazım ve üzerine bir gölgelendirme sisteminin kurulması lazım” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49