Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın Başkan Çiftçi

Bu haber kez okundu.

Birecik’e Taziye Evi
 ABDULLAH YİĞİT 
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Saha Mahallesinde Hayır Sever İş adamı Abdullah Çelik doğup büyüdüğü mahalleye Babası Mustafa ve Abisi Ekrem Çelik adına taziye evi yaptırıyor. Gaziantep’te oturan iş Adamı Abdullah Çelik sık sık Birecik ilçesine gelerek hayırseverliği ile tanınıyor .
Hayırsever İş Adamı Abdullah Çelik yaptığı açıklamada” Biz öncelikle doğup büyüdüğümüz çocukluğumun geçtiği saha mahallesinde rahmetli babam Mustafa ve Zabıta komiseri Rahmetli Ekrem Çelik adına taziye evi yaptırıyorum .Tam donanımlı bir şekilde yaptırdığım taziye evini bir an önce bitirilmesini istiyorum 400 metre kare içerisinde yapılan taziye evinde iki katlı birinci katı erkeklere ikinci katı ise kadınlara tam donanımlı bir şekilde bittiğinde ilçenin en iyi modern taziye evini sahip olacak . yaklaşık bin kişilik taziye evi olacak” bundan sonrada kendini hayır sever işlerine vereceğini ifade etti .Taziye evi bittiğinde Birecik Belediyesine teslim edeceğini İfade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49