Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Birecik'te silahlı saldırı, 1 ölü, 2 yaralı
Olay Birecik ilçesine bağlı Çiftlik kırsal mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz kişi mahallede oturan 3 kişiye bilinmeyen nedenle tabancayla ateş açtı.
Mermilerin isabet ettiği Mehmet U. olay yerinde hayatını kaybederken İbrahim Halil U. ve Fatih Can U. yaralanırken, şüpheli şahıs ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Mehmet U.’nun yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralı 2 kişi ise ilk müdahalenin ardından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri olay yerinden kaçan şüpheli şahsı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48