Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Birecik'te karakola roketli saldırı, 1 şehit, 4 yaralı

Birecik ilçesine bağlı Çiçekalan Hudut Karakolu’na sabah saatlerinde terör saldırısı düzenlendi. Suriye tarafından gerçekleştirildiği öğrenilen saldırıda Piyade Uzman Çavuş U. C. şehit oldu. Saldırıda 4 asker de yaralandı. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Saldırıda yaralan askerler E.A. (25), E.G.Ö. (22), S.M. (24) ve S.Ö. (22) Birecik devlet hastanesine kaldırıldı. Ardından helikopter ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

Saldırı sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri ateş destek vasıtalarıyla saldırının gerçekleştiği bölge ile Ayn-El Arap’taki terör noktalarını ateş altına aldı.

Sınır hattındaki sıcak anların devam ettiği belirtildi.

Vali Ayhan açıkladı, 1 şehit, 4 yaralı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Birecik ilçesindeki Çiçekalan Hudut Karakolu'na düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48