Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Birecik'te 15 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

Birecik Devlet Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Erkan MAVİGÖK’e başvuran, Bilgin ailesi 15 yıl boyunca çocukları olmadığı, iki defa tüp bebek denemesinde bulunmalarına rağmen sonucunun başarısız olduğunu belirttiler.

Hamilelik teşhisini koyan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Erkan MAVİGÖK, “Hastamız polikliniğimizde 15 yıl sonra mucize Bebek olarak hamile olduğunu öğrendi. Hastamızın genel takiplerini yaptık, sağlıklı bir şekilde ilerleyen gebeliği bugün sezaryen doğum ile sonlandırarak beklenen hediyemizi annesinin ve sevenlerinin kucağına verdik. Hastamızı ve ailesini tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Hastamızı doğum servisimizde takip etmeye devam ediyoruz. Genel durumu iyi yakında taburcu edeceğiz” dedi.

Birecik Devlet Hastanesi doğum servisinde 15 yıl sonra beklenen mucize bebek için oda süslemeleri ve düzenlemeler yapan bilgin ailesi; “Anne olmak çok güzel bir duygu, çok farklı mutluluk, bebeğimin yüzünü görüp kucağıma aldıktan sonra daha çok heyecanlandım. Hamileliğim boyanca dünyanın en güzel, en anlamlı bekleyişini yaparak hayatın en güzel müjdesini kucağıma aldım. Allah tüm aileleri çocuksuz bırakmasın, Birecik Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48