Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Birecik-Halfeti yolu kapatıldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle Birecik-Halfeti yolu bir kaç sefer trafiğe kapandı. Halfeti ve köylerine gitmek isteyenlerin otoban bağlantı yolunu kullanması istendi.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Halfeti ilçesine giden yolda bir çok kez heyelan oluşması ve kayaların trafikte ilerleyen araçların üzerine yuvarlanması Kaymakamlığı harekete geçirmişti. Birecik Kaymakamlığıyaşanan heyalan olayının ardından ilgili kurumlarla bir araya gelerek Afet Değerlendirme Toplantısı yapmıştı. Daha önce de bölge için Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi devreye girmişti. Girişimin ardından kayalık alan tıraşlanmış ve söz konusu güzergâha trafik lambaları konulmuştu.

Birecik-Halfeti arasındaki yol heyalan nedeniyle yine kapatıldı. Halfeti ve köylerine gitmek isteyenlerin otoban bağlantı yolunu kullanması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49