Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Bir Günde Olsa Eğlendiler
Engelli vatandaşlar ve aileleri onuruna düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Eyyubiye ilçe kaymakamı Adem Ünal, Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kızılelma, Dernek Başkanları, engelliler ve engellilerin aileleri katıldı.
Sosyal devlet gereği devletin evde bakım olmak üzere bir çok ihtiyacı karşılamak için halkına hizmet ettiğini anımsatan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar: "Bizde yerelde Büyükşehir Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak anlamında engelli kardeşlerimizin ihtiyacını karşılamak üzere 10 metrekare kapalı alanda Engelli Koordinasyon Merkezini açtık. 8 branşta tüm kardeşlerimize hizmet vermekteyiz" diyerek Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaşın yanında yer aldıklarını sözlerine ekledi.
Geceye katılan dernekler adına konuşan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ise Engellilerin her türlü ihtiyacını gidermek için Türkiye'de adeta devrim niteliğinde iyileştirmeler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek: "Mmesleğini bırakarak kentte hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Başkanın farkındalık oluşturmak için gösterdiği gayretten dolayı teşekkür ederim" diyerek ayrıca engelli annelere ve babalara çocuklarına yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür etti.
Bayanlardan oluşan ekip işaret diliyle " Bir başkadır benim memleketim" türküsünü okuduktan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi ekibinin bir birinden güzel şarkıları eşliğinde yemek yedikten sonra halay çekerek gönüllerince zaman geçirdiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırEngellı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49