Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Bilici, Engelli Adam ve Yatalak Babaya Ziyaret etti.
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi'nde İmam Bakır mahallesinde ikamet eden Anik ailesinin dramatik öyküsü 73 yaşındaki baba A. Kadir Anik yatalak birlikte yaşadığı oğlu ise 41 yaşında Mehmet Anik zihinsel engelli. Kimseleri olmayan Yatalak Baba ve engelli oğluna Devlet tarafından tutulan bakıcı bakıyor.
Başkasının yardımı ve bakımı olmadan, gündelik hayatını devam ettirmesi mümkün olmayan, yeme, içme, tuvalet ve temizlik gibi. ihtiyaçlarını tek başına gideremeyen Baba ile Engelli oğluna bakıcı bakıyor. ASPİM müdürü Hasan Bilici ve Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu Engelli adam ve yatalak babasını evinde ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, " Müdürümüz Hasan bey ile Engellimiz Mehmet ve yatalak babası kadir beyi evinde ziyaret ettik, durumları hakkında bakıcıdan bilgi aldık, herkes bir engelli adayı biz onları sormasak yarın bizleri de kimse sormaz, devlet şefkat elini açtı, yatalak baba ve engelli oğluna bir bakıcı tahsis etti, güzel bir şeklide onlara bakıyor"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49