Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Ben Partimin Emrindeyim
Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 7 farklı dilde hazırlanan Urfa tanıtım filmine Büyükşehir belediye başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından tanıtıldı.
 
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, kentin tanıtımında destek olmak amacıyla 7 dilde hazırlanan tanıtım CD'sinin tanıtımı için düzenlenen toplantıya katıldı. Fakıbaba, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından; Türkçe, Kürtçe, Arapça, İngilizce, Almanca, Fransızca ve Japonca dillerde hazırlanan CD ile Şanlıurfa'yı daha iyi tanıtmayı hedeflediklerini ifade etti.
 
Şanlıurfa’da Kürt sayısının yüksek olduğunu da değinen Fakıbaba, hükümet tarafından yürütülen çözüm sürecine katkı sağlamak amacı ile kendisinin Urfa tanıtımının Kürtçe yapılmasına karar verdiğini söyledi. Kürtçe tanıtımın yapılmaması şimdiye kadar bir eksiklik olduğunu da ekleyen Başkan Fakıbaba, bu eksikliğin giderildiğini belirti.
 
Adaylık konusunda yöneltilen soruları cevaplayan Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba ‘Aday adayı olmamamın sebebi partim bana ne görev verirse ben onu yapacağım.. Bana görev verilir veya verilmez, ben 1 Nisan’a kadar Belediye Başkanıyım. 1 Nisan’da bana bir görev verilmezse ben Ak Parti’nin bir üyesi olarak çalışacağım. Urfa’nın hakkında kim daha hayırlıysa o olsun’ dedi.
 
Fakıbaba, "Şivan bizim hem şehrimizdir. Onu Urfa'ya davet ederek hemşerilerimizle buluşturacağım. O bizi seviyor, bizde onu seviyoruz. O bu memleketin çocuğudur. Problem varsa artık oturup barışçıl bir ortamda çözmeleri lazımdır. 80'li ve 90'lı yıllarda Kürt vatandaşlarımıza müthiş zulümler ve eziyetler yapılmış ama halen bunu davet ettirmekte haksızlıktır. Sertlik olmadan insanlar kendi problemlerini demokrasi şemsiyesi altında çözmelidirler. Ben Kürtlerle gurur duyuyorum. Aynı şekilde Arap ve Türkler de bizlerin kardeşidir. Şivan Perwer için de müze açmayı düşündüklerini belirti.(Mustafa Bayar) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49