Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Belediye’den kadınlara mikro kredi
Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen Mikro Kredi töreninde 100 kadına 1000 lira dağıtıldı. Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba mikro krediden faydalananların sayısının bin 700'e ulaştığını söyledi. Şanlıurfa'nın adını, kadınlarla Türkiye'ye duyuracaklarını belirten Fakıbaba Güneydoğulu ve Urfalı kadınların neler yapabileceğini artık Türkiye'ye anlatma zamanın geldiğini ifade etti. Başkalarının bir yemekte harcadığı parayla bizim kadınlarımızın bu parayla neler yaptıklarını, aileye ve çocuklarına nasıl katkı sağladıklarını bütün Türkiye’ye anlatacaklarını dile getiren Fakıbaba “Bizim mikro kredide hedefimiz çok büyüktür. Bu bin 700 kişi benim ailemdir. İlk danışacağım ve müracaat edeceğim kişiler sizlersiniz. Hayatlarında Urfa dışında başka bir ili görmeyen bu kadınlarımız Türkiye'nin beli başlı şehirlerini gezme imkânı buldu. Erkeklerden daha fazla para kazanacağınıza inanıyorum. Bizler hep yanınızda olacağız”dedi.
Kredi dağıtım törenine katılan kadınlardan 4 çocuk annesi Birgül Kuzu ise yaptığı konuşmada “Eşim işsiz kalınca çok zor günler geçirdik. Komşularımdan cesaret alarak, mikro krediden bin liralık destek aldım. Mahallede küçük bir bakkal dükkânı açtım ve borçlarımızı ödeyince işleri büyütüp, bir market açmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48