Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Bayram yolculuğuna çıkacaklar dikkat!

Ramazan Bayramı öncesi uzun yola çıkacak olan vatandaşlar Eyyübiye ilçesi Evren sanayi sitesinde bulunan oto tamircilerinde yoğunluk oluştururken, tamir ustaları seyahate çıkılmadan önce muhakkak aracın detaylı bakıma sokulması gerektiğine dikkat çekti.

Bayram tatili için araçlarıyla seyahate çıkmak isteyen vatandaşlar, oto servislerinde bakım için sıraya girdi. Bakıma giren araçlar teferruatlı bir kontrolden geçtikten sonra araç sahiplerine teslim ediliyor.

21 Nisan tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı'nda araçlarıyla tatile çıkacak olan vatandaşların muhakkak araç farından motoruna kadar baktırılması gerektiğine dikkat çeken oto tamir ustası Abit Aslan sürücüleri bakım yapması konusunda uyardı.

Aslan, " Her şeyden önce sürücülerin ve araç sahiplerinin ve araç kullanıcılarının yola çıkmadan önce, yapılacakları kontroller lastik kontrolleri, klima bakımları, akü kontrolleri, motor yağ bakımları yapılacak. Ondan sonra hiçbir sıkıntı çıkmaz" dedi.

Aslan,” Sürücüler, uzun yola koyulmadan önce muhakkak aracın genel bakımlarını yapmalıdır. Aracın periyodik bakımı yapıldıktan sonra yola çıkılmalıdır. Lastikler, balatalar, ön düzen, rot balans gibi hususlara dikkat sürücüler dikkat etmelidir. Vatandaşlar araçlarını mutlaka uzun yola çıkmadan önce oto tamir ustalarına göstermelidir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49