Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Bayram Külünçesi Kimse Yok mu Derneğinden
Külünçe,özellikle ramazan bayramına bir hafta kalınca yapılıp,Ramazan Bayramında gelen misafirlere ikram edilen Şanlıurfa’nın yöresel bir yiyeceğidir.Kimse Yok Mu Derneği Ramazan Bayramında külünçe yapamayacak mağdur aileleri de unutmadı.
 
İyilik Mağazası,ihtiyaç sahiplerine bayramda gıda kolilerine ek olarak yöresel külünçe dağıtacak. Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi İyilik Mağazasında külünçeli gıda kolilerini hazırladı.Yapılan külünçeleri İyilik Mağazasında toplayan dernek, bu bayramda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam edecek.Kimse Yok Mu Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi iyilik mağazası,gıda kolilerine külünçeleri ekleyerek bugünden itibaren dağıtmaya başladı. Dernek,bayrama hazır hale getirdiği gıda kolileri ile ihtiyaç sahiplerine güzel bir bayram yaşatmayı hedefliyor.
 
Konu ile ilgili bilgi veren Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Şahin, “Ramazan Bayramının yaklaştığı bugünlerde,fırınlarımız külünçe yapmaya başladı.Yöresel yiyeceğimiz olan bu külünçeyi alamayan bir çok mağdurumuz var.Dernek olarak şimdiye kadar 1500’e yakın gıda kolisi dağıttık.Bugünden itibaren gelen mağdurlarımıza,bu kolilere ek olarak yüresel bayram ikramımız olan külünçeyi veriyoruz.” Dedi.
 
Bayramda Mağdurları külünçesiz bırakmayacağını dile getiren Şahin, “Şanlıurfa’mızın Bayram ikramı olan bu külünçeyi de,çiğköfte gibi elimizden kaçırmayalım.birileri elini çabuk tutup bunun patentini almakta acele etmeli.’’ İfadelerine yer verdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48