Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Bayram Hazırlığı İzdihamlara Neden Oldu
Naci Çetindağ

Şanlıurfa halkı bayram alışverişini yine son güne bıraktı. Kurban bayramına saatler kala köylerden ve ilçelerden bayram alış veriş için Şanlıurfa,ya akın etti caddeler sokaklar doldu taştı. Şanlıurfa esnafı bayram alışverişlerinden çok memnun bir yılda yapamadığı alış veriş bir günde yaptı arife günü olması nedeniyle büyük yoğunluk oldu.    bazı vatandaşlar araçlarını çevre mehellerde bıraktı yaya olarak bazılar belediye otobüsleri binerek şehir indi inerek alışverişin yaptı.

Özellikle orta ve alt gelirli vatandaşların alışveriş yapmak için tercih ettiği demokrasi caddesi, Yıldız Meydanı, Haşimiye ve Ucuzluk Pazarı ile Balıklıgöl bölgesinde yaşanan yoğunluk, esnafın keyfini yerine getirdi.

Esnaflar, eskiye göre işler kötü. Artık yılın tüm zamanlarında değil bayramlara yakın zamanlarda iş yapabiliyoruz. Diğer zamanlarda ise çoğu zaman işyerlerimizi siftahsız kapatıyoruz. Artık esnaf bayramlar sayesinde ayakta durabiliyor" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49