Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Bayram Farelerine Suç Üstü
Şanlıurfa’da Bayram Tatiline giden aileleri takip edip evlerini soyan 5 hırsız suç üstü yakalanarak gözaltına alındı.
Olay Gece geç saatlerinde Bahçelievler ve Akşemsettin  mahallerinde meydana geldi. Bayram tatiline giden aileleri takip alan hırsızlık şüphelileri girdikleri evde komşular tarafından fark edilince polis’e ihbar edildi. Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipleri  hırsızların girdikleri evde yaptıkları operasyonda hırsızlık şüphelileri İ.A, Y.K, R.S, C.Ç ve A.T’yı gözaltına aldı yapılan aramada evden 5000 lira para ile farklı işyerinden çaldıkları bilgisayarlar ele geçirildi. Hırsızlık zanlıları ifadeleri alınmak üzere Emniyette götürüldü. Oradan sağlık raporu için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen zanlılar ardından Adliye sevk edildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49