Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Bayık Öğrencilere Spor Malzemesi Desteğinde Bulundu
Gençliğe yönelik yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Bayık; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha modern şartlarda eğitim görmeleri için her yıl eğitim yuvalarımıza bank, kamelya, bakım, onarım, yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Bugün de Şair Nabi Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerimize çeşitli spor malzemeleri desteğinde bulunduk. Amacımız öğrencilerin çeşitli sportif branşlardaki becerilerine katkıda bulunup kaynaşmalarını sağlamak. Öğrencilerimize sportif ve kültürel alanda destek olmak için bugüne kadar tüm imkânlarımız ile öğrencilerimizin yanında olduk. Bundan sonrada sporla iç içe sağlıklı nesillerin yetişmesi için hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Hilvan Şair Nabi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katkılarından dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49