Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Basketbol maçları başlıyor
Şanlıurfaspor Basketbol Takımımız ilk maçına çıkıyor. Basketbol Bölgesel Amatör liginde mücadele eden basketbol Takımımız 10.11. 2013 cumartesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı ile karşılaşacak olup maç saat 15.00 başlayacaktır.
Konuya ait açıklama yapan Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Vekili ve Basketbol Şube Sorumlusu Uğur Büyükhatipoğlu; “Şanlıurfaspor yönetimi olarak sadece futbol alanında yatırım yapmıyoruz. Gençlerimizin spor salonlarına ilgi göstermesi için çalışma başlattık. Tüm spor branşlarında sporcu yetiştirmeyi ve başarıyı hedefleyen kulübümüz Şanlıurfa'ya yakışır basketbol takımı kurdu. Kadrosunda Milli takımda oynamış kaliteli basketbolcuların bulunduğu takıma genç sporcular dahil edilerek zevkle izlenecek bir takım kurulmuş oldu. Basketbol severlerin beğeni ile izleyeceği takımın hedeflerinden biri bir üst lige çıkma diğer hedefi ise takımdaki Urfa'lı gençleri basketbola kazanımını sağlamaktır. Biz bu konuda destek veren başta Bakanımız Faruk Çelik, Valimiz Celalettin Güvenç'e, Kulüp Başkanımız Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a, Basketbol İl Temsilcisi İsmail Mutlu'ya teşekkür ederim. Ayrıca ilimizdeki basketbol severleri pazar günü 15.00 da Şanlıurfa Spor Salonuna takımımıza desteğe ve güzel bir oyun izlemeye davet ediyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49