Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz’dan ABD’ye Kınama Mesajı

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Müslümanlar olarak en önemli kutsallarımızdan biri olan ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’nın da içinde yer aldığı, Peygamberler şehri mukaddes Kudüs’ü ABD’nin İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Geçmişte olduğu gibi, bugün de Filistin halkının ve Kudüslülerin yanında olmak her dinden, her milletten, her inançtan sağduyu ve vicdan sahibi tüm insanların ortak vazifesidir.

Bu bağlamda; Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği olarak; ABD’nin Kudüs’le ilgili aldığı kararı tekrar şiddetle ve nefretle kınarken, bu konuda devletimizin aldığı ve alacağı her kararı destekliyoruz.

ABD’nin aldığı yüz karası kararın tüm Müslüman âleminde yeni bir şuur ve uyanışa vesile olmasını ve bir an önce tüm İslam âleminin Kudüs başta olmak üzere tüm İslam kutsallarına ve en önemlisi de “İslam birlik ve beraberliğine” sahip çıkmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49