Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Yavuz'dan Jandarmanın 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
Başkan Yavuz mesajında ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, milletimizin huzur, can ve mal güvenliğinin temini için gece gündüz demeden hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, cansiperane bir şekilde görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Köklü bir tarihi geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımız, kurulduğu günden bugüne ülkemizin huzur ve güvenliğini tesis etmek, Vatanın bölünmez bütünlüğü için terörle mücadelesini zor şartlara rağmen karalı bir şekilde sürdürmektedir.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisiyle dolu, disiplinli, donanımlı ve fedakâr personeliyle daima takdiri hak etmiş, hukuka, adalete ve insan haklarına bağlı kalarak üstün vazife anlayışıyla milletimizin her daim övünç kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümünü kutluyor aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49