Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Başkan Peltek, Erken Seçimi Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 3 Kasım 2019'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihinin öne çekilmesi teklifini kabul ettiklerini açıklayarak, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin 24 Haziran 2018'de yapılacağını duyurdu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, tüm yatırımcıların beklentisi olan güven ve istikrar ortamının sağlanması yönüyle ekonomiye olumlu bir yansıma olacağını, enflasyonla mücadele ve stratejik yatırım planlarının hayata geçirilmesi için erken seçimin doğru bir karar olduğunu ifade etti.

Başkan Peltek şöyle devam etti: “İş dünyası, belirsizlik ortamlarında stratejik yatırım planlarını erteler ve güven ortamının tesisi ile ancak hayata geçirir. Seçimlerin erkene alınmasını; üretim ve istihdamın artması, bölgemizde ve komşularımızdayaşanan siyasi gelişmelere karşı doğru konum belirlenmesi ve ikili yapıyı da ortadan kaldıracak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişin hızlanması adına, son derece olumlu karşılıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu, 24 Haziran tarihinde erken seçim kararı 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye’ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına önemli bir adım olacaktır.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49