Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, Talepleri yerinde alıyor

Göreve geldiği ilk günden itibaren sahadan bir an olsun ayrılmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sorun ve taleplerin birinci ağızdan dinlenip, yerinde çözümler üretilmesi amacıyla sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kuş son olarak, Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ve Meclis üyesi Halil Beyaz ile birlikte Dergah Çarşısı, Ucuzluk Pazarı ve tarihi çarşıda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledi. Esnafı tek tek dolaşıp, hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Kuş, esnaf ve vatandaşların bölgeleriyle ilgili taleplerini de dinleyip, taleplerin yerine getirilmesi için ilgilileri talimatlandırdı. Bölge esnafının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kuş, yaklaşık 3 saatlik saha ziyaretinin ardından bölgeden ayrıldı.

İlçeyi esnaf ve vatandaşlarla birlikte yönetmeye devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” Sahada talepleri dinleyip, bu taleplerin yerine getirilmesini hızlandırıp, vatandaşlarımızı ve esnafımızı mutlu ediyoruz. Bizim de en mutlu olduğumuz yer burası. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49